lördag 20 november 2010

Stresskulor

Sawadee
Det är ju i denna man vill ligga. Men!!!!!
det dyker alltid upp saker som måste fixas. Är det inte det ena så är det det andra.
Har inte denna helg registrerat någon elstolpe som har kommit ivägen för någon bil.
Bara en liten samanstötning mellan två tvåhjulingar har observerats. Poollamporna var fulla med vatten så det blev att ta dom upp. Knäppgökarna som monterat dessa när poolen var tom tyckte väl att det var smart med ca 5 meter kabel bakom lamporna. Helt omöjligt att få till och montera detta när poolen är fylld med vatten. Kapning, skarvning och kladd med silikon är lösningen hoppas jag. Ska testa om någontimme när silikonet stelnat. Vad finns inte i vår herres hage. Denna insekt hade avlidit i duschrummet. Här är det pyntat till advent!!!!!! Ha det bra i vintervädret som man matas med från SVT World.
Läste i svensk press om ett varuhus som som realiserat ett parti stresskulor med ringa framgång. -Den unga generationen vet inte vad man ska ha stresskulorna till de har ju sina mobiltelefoner att knappa på, säger varuhuschefen med senkommen klarsynthet.
Stresskulorna har nu donerats till ett äldreboende, där man hoppas att finna några minnesgoda gamla som behöver som det heter varva ner före eftermiddagens sänggående.
Pastor Astor Flanell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar